Normális reakció ez főzésnél? Más is találkozott hasonlóval?
Figyelt kérdés
szóval az a helyzet hogy otthon élek szüleimmel. van hogy segíteni szeretnék főzésben, tippet, tanácsot adni hogy hogy lehetne jobb, de ezt az anyuskám nagyon rosszul kezeli, folyamatos beleszólásnak érzi. ha szóvá merem tenni hogy ne csak egy kiskanál pirospaprikát használjon -aminek a végét még vissza is tesz-, már a veszekedés van belőle, merthogy többel keserű lesz és nem az én dolgom stb...(gondolom egyszer odaégethette, azóta ez beleégett) de random kevesek az alapvető fűszerek a kajákban, vendégek is megérzik. elkészül valami és utólag kell sózni borsozni, paprikázni, ecetezni, mikor hogy, mert mindenből minimálisat használ. amiket simán beletehetne főzés közben, ahogy kéne. felhozódott hogy akkor főzd meg magadnak, de annyira meg nem értek a konyhai dolgokhoz hogy elejétől végéig megcsináljam. tényleg semmi köztes megoldás nincs? másnak is elutasítják a segítséget és makacsak?2019. júl. 27. 21:32
11/13 anonim válasza:
Apád vezetésébe is beleszólsz, fogadjunk...
12/13 anonim válasza:
Anyád egyáltalán engedi, hogy főzzél vagy segítsél neki közben? Gondolom nem, szal nem csodálom, hogy nem tudsz főzni.
Anyád meg szarul főz és makacs is.
Megoldás az h továbbra is utólag fűszerezel, azt majd negtanulsz főzni youtuberól...
13/13 A kérdező kommentje:
ilyen alapporos dolgokat mint bolognai, édes-savanyú, chilis bab én is meg tudok csinálni, meg pár főzőtejszínes receptet, de én itt csak megtűrt gyerek vagyok, nem a családra főzök és hiányosak az ismereteim. én nem veszem rossz néven ha "beleszól" ha kifelejtettem valamit, vagy tényleg illene bele. bár inkább csak rámhagyja hogy akkor csináld te, meg nem fogok hat félét főzni, mindig ez van. nem nyitott új dolgokra egyáltalán, régiekbe pedig nem un bele
2019. júl. 29. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!