Melyik a jó fajta mirelit rántott sajt, és hol kapható?
Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 18:54
1/11 anonim válasza:
Én már mindegyiket kipróbáltam, sajnos egyik sem jött be,egytől egyig szétfolytak. Így magam csinálom, saját módszer szerint, ami bevált.
2/11 anonim válasza:
Nekem egyik sem jött be.
Van egy szuper recept, próbáld ki.
30 deka reszelt trappista sajt, hozza egy kanál liszt és egy darab tojás. Ezeket összekevered és golyókra formazva olajban kisütöd. Nem folyik ki, nem esik szét.
3/11 anonim válasza:
A lepontozóknak linkeken is:
4/11 anonim válasza:
Nekünk is csak az a jó, amit én csinálok.
Veszel bármilyen általatok szeretett sajtot, 2x bepanírozod és amikor sütöd nem szúrod bele a villát, hanem alányúlsz lapáttal. Ennyi a titok és tényleg finom lesz!
5/11 Alain Delon válasza:
Volt egy, a gici, de a gyár bezárt, utána újra megnyílt, de most megint nincs róluk hír.
6/11 anonim válasza:
A "jo fajta" meg a "mirelit rantottsajt" egy mondatban nem szerepelhet.
7/11 anonim válasza:
3-as, ismerem, szintén Andi konyhájából vettem a recit:) Nálunk nagyon nagy kedvenc:)
8/11 anonim válasza:
Én is magam csinálom, füredi trappistát veszek, kívánt vastagságúra szeletelem, dupla panír, és sütöm. Csak fából készült lapátkanállal nyúlok alá. Nem folyik ki, finom lesz.
9/11 sanyinak válasza:
De hiszen a Mirelit már maga egy márkanév!
10/11 anonim válasza:
A penny rántott sajt,na nekünk tökéletes, nem folyik, fincsi 💐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!