Ha hamburgerbe camambert sajtot tennek akkor mit erdemes meg bele rakni?
Lehetne akar gyumolcs burger is :) miert ne alapon
Hol nyitod a hamburgerezod es mikor? :D
Az nekem messze van :(
Es ha a hus a sved husgolyora hasonlitana izvilagban? Ugy mar oke lenne a gyumiszosz es az alma is (igy elkepzelve, bar en nem vagyok mesterszakacs)
"Gyumolcsburgeres" voltam :)
Érdekes elgondolás. Én azt mondom: a puding próbája az evés. Azt javasolnám hogy a "NAGY NYITÁS" előtt kísérletezz a neten fellelhető receptek alapján (ne csak magyar, hanem angol nyelvű recepteket is próbálj ki) DE AMI A LÉNYEG; próbálj meg belevinni valami kis "pluszt".
Vagy gondolj ki te magad egy receptet, amit aztán valósíts meg. Ha van rá lehetőség; adott esetben kérd ki az ismerőseid, barátaid, rokonaid véleményét - ugyanis nem mindig elegendő az illetőnek a saját egyéni ízlésére támaszkodnia, tudnia kell hogy mivel is nyerheti el a többi ember tetszését (esetleg csodálatát). Ha minél többen buknak rá egy adott receptre, akkor azt mindenképp érdemes volna megtartani ill. tovább fejleszteni.
A legapróbb részletek képezik az alapját minden nagy, és híres alkotásnak.
Kedvcsinálónak itt egy igazi "fine dining" camembert burger recempt 🙂: [link]
(Ami a "pluszt" illeti a fenti receptben: én pl. szívesen helyettesíteném a csiperkét pl. vmilyen erdei gombával, aminek az íze jól harmonizál a camemberttel és a húspogácsával. 🙂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!