A sushinál az a sötét színű kis lapocska, amibe be van tekerve (talán nori vagy mi a neve) az ehető? Vagy azt nem kell megtenni?
Figyelt kérdés
2019. jún. 21. 11:24
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy ehető. Sima szárított alga.
5/5 anonim válasza:
igen. a kombu aminek nem ajanlott a fogyasztasa a jodtartalma miatt, pajzsmirigy problemakat okozhat. bar a japanok mar hozzaszoktak eleg jol az emelt hod adagokhoz, lehet ok megeszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!