Egyáltalán képes valaki reggelire egy teljes angol reggeli-menüt elfogyasztani?
Nem néz ki olyan rosszul, én betolnám :)
Én megtudnám enni, de nyilván számít a mennyiség is... 1 tojás, 1 csík bacon, 2 kanál bab, 1 fél paradicsom, pár szem gomba, fél hurka, fél kolbász, meg egy normál méretű toast.
Bár nem enném mindennap, szerintem én már a negyedik reggelen szívrohamot kapnék :D
Mi sokszor eszünk, mert Angliában élünk, és van amikor reggel pub-ban reggelizünk.Sült vesét sosem adnak, mert nincs. Black pudding meg bár ízre tényleg olyan mint a májas hurka, de 2 kerek pudding ami nem egy nagy mennyiség. Általában 1 tükörtojás, 1 fél sült paradicsom (ha nagy, ha kicsi akkor 2) pirított gomba egy nagy kanálnyi.a kolbász sem olyan mint otthon. Has brown 2 db. Pirítós meg akkor van ha kérsz hozzá.
Van nagy adag, (akkor mindenből kétszer annyi van) és van a normál adag. Elég laktató, de nem olyan nagy adag ez. Úgy is mondhatnám, hogy mindenből egy kicsike.
Én nem tudtam, de mondjuk nem vagyok egy nagyétkű és hatalmas adag is volt, az angol házigazdánk igazi konyhatündér nagyi módon porciózott :D
Egyébként ő mondta, hogy bár nagyon jól néz ki az angol reggeli, de a legtöbb embernek nincs ideje a felét sem megcsinálni és megenni minden áldott nap. Szóval ott sem olyan ez, hogy tényleg mindenki behabzsolja az egész menüt minden reggel, inkább pl hétvégén jellemző.
Persze! CSak utána vissza feküdnék aludni.
Én fordítva élek, nap közben alig eszek, különben elkap a kajakóma, és este kajálok be.
Most toltam be 4 szelet tatár beefsteak-es kenyeret. Amúgy nő vagyok és normál testalkatú már 40 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!