Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Fincsi görög ételek receptjeit...

Fincsi görög ételek receptjeit megosztanátok velem?

Figyelt kérdés

Olyanokat várok, amiket már kipróbáltatok, és "az egész családnak" ízlett.

Köszi a segítséget.

2010. jún. 22. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mivel görög vok nyugodtan kérdez...

édesség kell? főétel? hús? vagy vega? leves esetleg?

2010. jún. 22. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a tzatzikit, a gyrost, és a görög salátát mindenki szereti! :)

Guglizd ki a recepteket =)

2010. jún. 22. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

helo!

engem érdekelne vmi finom édes süti recept. vmi kakaos mogyoros,v nem tom mi ott ami naon finom:P köszike:P

2010. jún. 22. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
hát a muszaka érdekelne, hogy igazából hogy kell, neten nagyon sok verziót találtam, gondolom ahány ház, annyi szokás... és az a sok előétel is érdekel. sokszor voltam már kint görögországban, de nem ettem még kint előételeket, a húsgombócra és társaira gondolok, nemtudom pontosan mi tartozik még oda.
2010. jún. 22. 20:56
 5/7 A kérdező kommentje:
és az, hogy a gyros pitát hogy tudnám itthon elkészíteni. az előre elkészített, fagyasztottat nem szeretem. szoktam sütni, pizzatésztát is én csinálom, nem vagyok teljesen kezdő:D kipróbálnám a pita tésztáját is, csak nincs receptem:S
2010. jún. 22. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ezt a pitát szoktam készíteni: [link]
2010. jún. 25. 17:32
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, kipróbálom:D
2010. jún. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!