A magyar (nem görög stb. ) padlizsánkrémet ét- vagy olívaolajjal kell készíteni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 07:47
1/4 anonim válasza:
azzal csináld amelyik ízlik ;) de ha őszintén belegondolsz, a magyar konyha mikor használt olívaolajat? ;)
2/4 anonim válasza:
A padlizsánkrémet majonézzel szokták csinálni, a majonéz bűn rossz olivaolajból, étolajjal csináld.
3/4 A kérdező kommentje:
azért kérdetem, mert nekem eszembe nem jutott volna olívaolajjal, de az interneten mindenki erre esküszik, még az erdélyi receptnél is...
egy mesterszakács által írt könyv receptjét választom most, ő még majonézt sem tesz bele, sőt, fokhagymát sem :) mondjuk, a majonézt ebben a melegben talán nem előnytelen hanyagolni a nyers tojás miatt.
köszönöm a segítségeteket!
2010. júl. 10. 09:56
4/4 anonim válasza:
nekem az olivaolajjal borzaszto izu lett,keseru meg rossz,etolajjal csinald az a tuti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!