A japán Gyuudonhoz megfelelő vékonyságúra szeletelt marhahúst hogy lehet szerezni nálunk?
Figyelt kérdés
Japánban eleve szeletelten, csomagolva lehet kapni olyan vékonyat. Két hentesnél voltam, mindkettő kb. elküldött a fenébe amikor megkérdeztem hogy ők géppel le tudnák e vágni nekem amit náluk veszek. Itthon megpróbáltuk lefagyasztani és félig fagyott állapotban vékonyra szelni, de az is dupla olyan vastagra sikerült mint kéne, és rohadt macerás. Van valaki aki szokott otthon csinálni? Hogy oldjátok ezt meg?2018. ápr. 1. 21:31
1/5 anonim válasza:
Amilyen vékonyra csak tudod levágod és utána kiklopfolod, olyan vékonyságúra, hogy akár átláthatsz rajta.
Ennyi a titok!
2/5 A kérdező kommentje:
Szoktál is pont ilyet csinálni?
2018. ápr. 1. 22:32
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm amúgy a tippet, nem jutott eszembe :)
2018. ápr. 1. 22:39
4/5 anonim válasza:
Nem, de húst szoktam papírlap vékonyságúra klopfolni és különböző töltelékekkel tekercseket készítek belőle.
Egyébként ismerem ezt az ételt és szerintem a vékony marhahús a legkisebb probléma, az összetevőket illetően.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!