A Yorkshire pudding és a mi "piaci" lángosunk között van lényegi eltérés?
Figyelt kérdés
A tésztára gondolok, mellékes, mikor és hogyan fogyasztják/-juk2017. dec. 13. 14:37
1/6 anonim válasza:
HÁT, liszt van mindkettöben, de ezen kivül más közös nincs.
Csak EGY alapvetö eltérés: a lángos kelt (élesztös) tészta, a Yorkshire puddingban meg még véletlen sincs élesztö.
Ezen kívül a lángost sok forró olajban sütik ki, a Yorkshire puddingot emg sütöben, tepsiben.
3/6 anonim válasza:
És a mi csirkeszárny pörköltünk és az angol véres marhasteak között van lényegi eltérés?
4/6 anonim válasza:
Annyira hasonlítanak, mint egy zacskó smarties meg egy üveg pálinka...kb...
5/6 anonim válasza:
Hogy lehet egy kalap alá venni a kettőt? Az a Yorkshire pugging valami iszonyatosan ehetetlen egy vacak, nem értem mit esznek rajta az angolok, párszor volt szerencsém hozzá, de se íze se szaga, katasztrófa az egész..
6/6 anonim válasza:
A yorkshire pudding gravy nélkül élvezhetelen, kivéve ha friss. De nem tom az ilyen mirelit cuccoktól mit vártok, kb mint a sarki pék friss túrós táskája és a fornetti gyorsfagyasztott borzalmai közötti viszony.
Ha viszont frissen sült akkor nagyon finom. Inkább egy képviselő fánkhoz hasonlítanám, csak ez sós.
A lángos meg úgy fél úton van a fánk és a pizza között, ötvözve mindkettő legegészségtelenebb elemeit. Nem kéne annyira idealizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!