Hol tehetek panaszt, ha egy doboz raffaelloban kettőben nem volt mogyoró?
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 14:56
1/13 anonim válasza:
Sehol. Ne is csodálkozz rajta. Mert a Raffaellóban nem mogyoró van, hanem mandula. :D
2/13 anonim válasza:
Abba a boltba ahol vetted. Jelentsd fel őket,én is ezt tenném. Gyülölöm,mikor nincs mogyoro a raffaelloba!!! Az ilyen embereket megkene ölni. Nem erdemelnek semmit. Hogy lehet kihagyni a mogyorot!?
En mar egyszer elmentem a birosagra ez ugyben... szerenvsem volt. Bortonba zartam ezeket a budos patkanyokat
3/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha nem köpöd vissza, hogy tuti nem volt benne, akkor nem hiszik el és nem nyerhetsz
4/13 anonim válasza:
Mandula van benne. És ezzel minek panaszkodni :D
5/13 anonim válasza:
A gyártó Ferrero olaszországi központjába írjál.
Biztos jófejek lesznek és küldenek neked 2 szem mogyorót, aztán bekaphatod.
6/13 anonim válasza:
És te azok után, hogy az egyikben nem volt mogyoró, még ettél egy másikat is?? Nincs semmi méltóságod?
7/13 anonim válasza:
Akár a fogyasztóvédelmi felügyeletnél is, de a panaszlevélhez mellékelni kell a pénztárgép által kiadott nyugtát és a tárgyi bizonyítékot is.
9/13 anonim válasza:
A cégnél, mellékelve a termék csomagolópapírját, mert abból meg tudják állapítani, hogy mikor történt az eset, és akkor lépett-e fel technológiai hiba.
10/13 anonim válasza:
Miért, hisz EGYIK raffaelloben sincs mogyoro :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!