Az osztrákoknál nincs sóska?
Figyelt kérdés
Vagy csak én nem találok sehol?2017. dec. 1. 11:33
1/8 A kérdező kommentje:
Egész pontosan Tirol
2017. dec. 1. 11:34
2/8 anonim válasza:
Egyrészt ilyenkor sehol sincs már sóska, másrészt Ausztrában csak piacokon vagy kistermelönél kapható Saueramfper néven
3/8 A kérdező kommentje:
Igen a német megfelelőjét tudtam, meg azt is, hogy ilyenkor már nincs. Csak magyarba vettem fagyasztottat, arra gondoltam veszek kint is, de sehol semmi :(
2017. dec. 2. 22:32
4/8 anonim válasza:
Mi van, ha a fűszernövények között van valahol? Mint Kanadában is, a sorrel nem a zöldségek között van, ahol egyáltalán van.
De dézsában is átével, ki se lehet ölni, sőt szaporodik.
De lefagyasztani nem marad, túl finom.
5/8 anonim válasza:
Ha van egy erkélyed legalább, akkor vigyél magaddal egy tövet, nagy cserépben jól megvan.
6/8 anonim válasza:
se nemeteknel se osztrakoknal. valahogy nem szokas... a legtobben nem is ismerik
7/8 anonim válasza:
Otthonról vigyél cserépben vagy magot. Angliában sincs, de a magot árulják, és volt is nekem egy ládával, amíg a lakótársam ki nem kertészkedte.
8/8 mustafa33 válasza:
Kérj meg egy gazdát, engedjen a legelőjére és biztosan találsz igazi bio sóskát. Sokkal jobb az íze is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!