Mi a kulonbseg a piros es kek csomagolasu Balaton szelet kozott?
Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 10:36
1/13 anonim válasza:
A egyik étcsokoládé, a másik tejcsokoládé bevonattal készül.
3/13 anonim válasza:
Sőt: van ZÖLD és BARNA is.
De nemmondommeg, hogy milyen belül, mert undok dög vagyok, meg rá is van írva.
4/13 anonim válasza:
Nem csak a Balaton szeletre igaz ez, hanem ez egy klasszikus jelzés. Nem mondom, hogy ezer éve is így volt, s a világ minden táján.
Az én gyermekkoromban (60-as évek) szinte minden csoki csomagolása kék volt, ha tej-, piros ha étcsokoládé.
5/13 anonim válasza:
Így van, ahogy az előző írja. Illetve a zöld az mogyorós, a bordó (vagy barna) csomagolású pedig rumos.
6/13 anonim válasza:
5-ös! Mindent leírtál.
Ráadásul mindegyik nagyon finom kérdező. Így, ebben a sorrendben kóstold őket. :) Na jó, bevallom, a rumosat még nem kóstoltam, de az sem lehet rossz, főleg, ha finom, friss, ropogós, mint a többi fajta.
7/13 anonim válasza:
Sőt van még a fekete annak kókuszos az íze.
8/13 anonim válasza:
A piros étcsokoládés, a kék meg tej!
9/13 anonim válasza:
4, piros volt a tej piros mogyorós, a nestlé... soroljam?
10/13 anonim válasza:
Ennyire retardált nem lehet senki.
Viszont jó reklám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!