A balatonszeletesek direkt csalnak? Ez vmi összeesküvés?
:D Most komolyan.
Figyelt kérdés
Itt amelyik boltokban beváltanák a nyerős balatonszeleteket balaton bummra,érdekes módon nincs balaton bumm. Állítólag "elfogyott",nade mind?? És csak azokban a boltokban,ahol be kéne váltaniuk a szemeteknek?? Helyette van balatonszelet xl,de az nem olyan finom és nem akkora értékű. A nekem járó balaton bummomat akarom!! Rajta vam a cdomagoláson h olyat kéne adniuk érte. De szentem rájöttek h ìgy jobban megéri. Fogadjunk ápr.15után hirtelen megjelennek a bummok. Mi a véleményetek? Igazam van vagy paranoiás vagyok? Ti nem tapasztaltatok ilyet? Csakmert új áru jött csomó sima balatonnal de egy bumm se jött dzal gyanús.
Hasonló, mint amikor meghirdetnek hatalmas akcióban valami műszaki cikket, aztán akármikor mész 1 db sincs belőle, mert soha nem is volt.
2013. márc. 12. 20:34
2/9 anonim válasza:
lehet. de akkor én máker voltam. kaptam kupont, nyertem balaton szeletet. kinyitottam és azzal meg bummot.
eddig mindig volt bumm. lehet hogy csak tényleg a készletek elfogytak de pár nap és feltöltik
2013. márc. 12. 20:46
3/9 anonim válasza:
Velem is pont ez történt,nekem se adtak bummot.Fel fogom őket jelenteni beszéltem az ügyvéddel azt mondta nyerni fogunk,ha kell elmegyek a legfelsőbb bíroságig.Micsoda arcátlanság bummot igérnek és a nyavalyás xl lel akarják kiszurni a szemünket.Ez Magyarország !
2013. márc. 12. 20:50
4/9 anonim válasza:
Én a múlt héten vettem 5db Balatonszeletet és az 5-ből 4 nyert. Elmentem a boltba és kaptam is 4 Bummot! Szóval én nem tapasztaltam ilyet! :)
2013. márc. 12. 21:28
5/9 A kérdező kommentje:
XD kösz a válaszokat. Oké,pereljünk.:D Szentem is nyerünk.
Hát de pont most fogyott ki a készlet? Érdekes,kaptak új árut,televan sima balatonszelettel az egész kóceráj,de bumm csal ott van ahol nem váltják be. Szétverem a boltokat vahy nemtom xd berontok a.raktárba biztos oda dugták.
2013. márc. 12. 21:29
6/9 anonim válasza:
Szerintem menjünk tüntetni a Kossuth térre.Bummot akarunk táblákkal.Vagy csináljunk forradalmat,minden olyan üzletet ahol nincs bumm felgyújtunk,az üzletvezetőt meg lámpavasra húzzuk.Éljen a bumm.
2013. márc. 12. 22:10
7/9 A kérdező kommentje:
Naaa az már túlzás lenne..:D
Na de most komolyan,hát ez elvi kérdés..ha egyszer megígérték akk ne szúrják már ki a szemem a.sima tejcsokis xl szelettel..hátmost..teljesen más a kettő..ízben kb köze nincs hozzá.
Lehet mégis jó ötlet az a tüntetés.
2013. márc. 13. 00:36
8/9 anonim válasza:
kapok le bummot... a pofádba
2013. okt. 7. 17:20
9/9 anonim válasza:
Az esetleg nem jutott eszedbe, hogy azért fogyott ki a készlet, mert mindenki odament beváltani? Egyébként arról nem a Nestlé tehet, hogy egyes boltok képtelenek felmérni, hogy mekkora forgalomra számíthatnak és nem rendelnek elég terméket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!