Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ti miért jártok KFC-be?

Ti miért jártok KFC-be?

Figyelt kérdés
Sosem értettem, hogy miért fizetnek az emberek több ezer forintot azért a rántott húsért, amit egy lakótelepi kifőzdében pár száz forintért megvehetnek.

2017. okt. 15. 17:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%

Azok után amit lenyomtak az Index újságírójával meg sem közelítem ezt mocskos helyet, függetlenül attól, hogy kirúgták a biztonsági őrt.

Soha nem ettem még ott, és szívesen kipróbáltam volna bármikor, de ezek után egyen ott akinek két anyja van :)

KFC takarodj ebből az országból, azzal a biztonsági céggel együtt akit alkalmaztatok. A legkevesebb, hogy bontjátok velük a szerződést, azt is remélem a biztonsági őrnek priusza lesz, és SOHA nem alkalmazzák ilyen munkakörben.

Újabb bizonyítéka, hogy erre a munkára a <90IQ embereket veszik fel.

A TV2-n meg az RTL Klubon láttam a történetet, a kérdés beletrafált az aznap esti történésbe.

[link]

Szóval én nem jártam még ott, ami már-már szégyen, de nem is fogok.

Ja és ne felfüggesszék az ilyen üzletvezetőt, hanem mint a villám rúgják ki!

2017. okt. 17. 02:30
 12/17 anonim válasza:
33%
HÍZNI.
2017. okt. 19. 16:13
 13/17 anonim válasza:
100%
#11 kicsit túlkapod.
2017. okt. 19. 20:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Mert itt van majdnem a házzal szemben, és mert Angliában élek, ahol nincs lakótelepi kifőzde.
2017. nov. 7. 20:48
 15/17 Scav válasza:
100%
A lakótelepi kifőzdésben Marika néni haja bele van sütve a panírba igényesen, a hús nem ellenőrzött, 1 hete lejárt. A KFC-ben is lehetnek problémák, de nekik legalább elég jó minőségellenőrzési szabályzatuk van, kevesebbszer fordulhat elő probléma. És bármelyik KFC-be mész, mondhatjuk, hogy ugyanazt a minőséget és ízvilágot kapod. A kifőzde meg egyik ilyen, másik olyan. Az egyik lehet minőségi, a másiktól 1 hétig fosol. Ez az ára, ha szegény vagy, ne menj oda.
2017. nov. 7. 23:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért járok oda, mert ott dolgozom.
2018. ápr. 23. 20:38
 17/17 mustafa33 ***** válasza:
Semmi pénzért sem.
2018. máj. 30. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!