Olyan japán élelmiszerboltot keresek, ahol árulnak Natto-t (fermentált szójababot). Van ilyen bolt itt Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha nem tudná senki, az se gond. Akkor csak olyan boltnevek kellenének, ahol mindenféle japán élelmiszert lehet venni.2010. máj. 18. 18:25
1/5 anonim válasza:
Merre laksz? Bp-en a nagycsarnok aljában van egy ázsiai csemegebolt (elég nagy alapterületű), ott van mindenféle, lehet, hogy pont ez is... De ilyen ázsiai csemegéket, fűszereseket keress!
2/5 A kérdező kommentje:
Én pesti vagyok. Egyébként úgy tudom, hogy ezt a boltot megszüntették. Itt olvastam erről: [link]
Ezek szerint még üzemel?
2010. máj. 18. 18:38
3/5 anonim válasza:
Én valamikor március-április táján voltam az Ázsia bt-ban, akkor még nyitva volt és a honlapjukon sem írják hogy bezártak volna azóta.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Én egy hónapja voltam ott, és még működik :)
5/5 anonim válasza:
Budapesten itt lehet friss natto-t venni:BioAbc,V.ker Múzeum krt 19.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!