Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi az az étel amit még soha...

Mi az az étel amit még soha nem ettél de szívesen megkóstolnád?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 12:45
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
A kaviart es rakot szivesen megkostolnam.
2010. máj. 20. 08:21
 22/29 anonim válasza:
100%

Cslán levest, csalán mártást vagy főzeléket érdeklődéssel kóstolnék!

Egyre több helyről hallom a csalánból készült ételek kedvező hatását, finom ízét.

De még nem kóstoltam.

Ez egy olyan növény ami igazán bőven található bárhol.Ergo nem nagy költség.

Feltéve ha nem városban kutyapisitől sem mentesen szedné az ember.

2010. máj. 20. 09:07
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Na én ettem már olyan zselét, amit az amcsik szoktak enni (ez még ott is az olcsó vacak kategóriába tartozik), és hát se íze se bűze. Amit az amerikaik jól csinálnak, az a meggyes pite :) Már feltéve, ha valaki szereti a nagyon édes dolgokat.
2010. máj. 20. 09:17
 24/29 A kérdező kommentje:

Hű, azok a csalános cuccok érdekesek lehetnek! Csalánteát ittam már, de mit is mondjak...nem zártam a szívembe! XD

De biztos el lehet készíteni úgy is a csalánt, hogy finom és ízletes legyen! :D

2010. máj. 20. 13:14
 25/29 anonim ***** válasza:
15%
Olyan nincs, mert amit nem ettem azt azért nem,mert nem szeretem.
2010. máj. 20. 15:52
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan nincs, mert amit nem ettem azt azért nem,mert nem szeretem."

Hűha, ez aztán az intelligens válasz!

Megmondanád, mikor kergettek utoljára az asztal körül, mert nem akartad megenni a medvetalpat, vagy a majomfark levest?

Én egyébként mindent megkóstolnék, amit nem ismerek, és utana dönteném el, hogy szeretem-e, vagy sem!

Mivel Franciaországban élek, alkalmam volt és van mindenféle tengeri herkentyűt enni, és szeretem is őket. A tengeri halakat viszont nem nagyon kedvelem, nekem túl erős a szaguk és az ízük, úgyhogy maradoka folyami halaknál. De ahogy már mondták is itt, ízlések és pofonok...

2010. máj. 21. 07:57
 27/29 anonim ***** válasza:

szia! a férjem nagymamája főzött csalánlevest, és mivel nagyon öreg volt, rossszul látott nem vette észre, hogy a leves tetején fekete levéltetvek úszkáltak.no ezért én

nem is vágyom rá túlságosan.

2010. máj. 21. 08:40
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. én escamolest ennék szívesen (hangyatojásokból kaja), meg kipróbálnám a sáskákat is, bogarakat (viccen kívül :)).

Állítólag csirkeízük van...

És mochit meg ichigo daifukut ennék még szívesen, imádom a japán konyhát, de ezeket sajnos még nem láttam itthon.. Viszont a sushi a kedvencem, az összes tengeri herkentyűk... És a mákos rétes :D

2010. okt. 14. 16:49
 29/29 anonim ***** válasza:
Mochit már ettem, finom, viszont nem túl édes, és gumiszerű. Ichigo daifukut otthon csináltam, eszméletlen jó! Csak vigyázni kell, hogy a megfelelő riszlisztet használd, mert nekem először azért nem sikerült.
2010. nov. 10. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!