Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mi az az étel amit még soha...

Mi az az étel amit még soha nem ettél de szívesen megkóstolnád?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 12:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Megkostolnam a tengeri herkentyuket es kulonbozo nepek nemzeti eteleit.
2010. máj. 13. 14:03
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
parajfelfújtat
2010. máj. 13. 14:13
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki a libamáj után ácsingózik. Nagyszüleim libákat tenyésztenek, szóval ha akarnám elpusztulásig ehetném a libamájat. Nem veszítettél vele sokat hidd el. És nekem az a véleményem, hogy az összes ilyen kaja ami több ezer forint kilója, annak inkább csak a híre van felverve. SEmmi különös íze nincs a szarvasgombának, a homárnak, a tengeri cuccoknak, hogy én azt heti rendszerességgel szeretném enni. Egy szimpla rántott hús kenterben veri mindet. Ha már így választani kell van olyan tengeri élőlény amit még nem kóstóltam, úgyhogy talán az.
2010. máj. 13. 14:14
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Kengurut a budapesti Dzsungel étteremben lehet enni. Éttermi árakhoz viszonyítva nem is nagyon drága.

Én azokat azokból a kígyópálinkákból kóstolnék meg egyet, amit Vietnámban és Laoszban mutogattak a tévében. Igazi kínai ételeket is megkóstolnék - mondjuk a száznapos tojást nem biztos.

2010. máj. 13. 14:17
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

:S megölik a kengurukat is :(:(

hát én csokit szeretnék enni.sajnos allergiás vagyok a mogyoróra és nem ehetek szinte semmi édességet.azt se tudom,hogy milyen ízű a csoki.

2010. máj. 13. 14:22
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
kígyót én is régóta szeretnék enni.
2010. máj. 13. 14:31
 17/29 anonim ***** válasza:
82%
nyúlzúzát:)))
2010. máj. 13. 14:36
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Homárt és osztrigát még sosem ettem és érdekelne, hogy milyen az íze. Ja, meg a szarvasgombát is megkóstolnám.
2010. máj. 13. 14:36
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
"SEmmi különös íze nincs a szarvasgombának, a homárnak, a tengeri cuccoknak, hogy én azt heti rendszerességgel szeretném enni. Egy szimpla rántott hús kenterben veri mindet." ---> Én szívesebben ennék hetente rákot, mint rántott húst :) Koktélrákot minden nap tudnék enni, ha elémrakná valaki.
2010. máj. 13. 14:38
 20/29 anonim ***** válasza:

Marhapörköltet,de indiait!:D

Viccen kívül!Az Esőember című filmben hangzanak el ezek a feltehetően amerikai "finomságok(?)":zöld citromzselé, és a tápiókapuding!Ezekre kíváncsi lennék,hogy mi "benne" a finom!

2010. máj. 18. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!