Nálatok is igy van?
Figyelt kérdés
Azt vettem eszre hogy a magyaroknal a husleves,toltotkaposzta meg a hasonlo kajak unnephez vannak kotve ? Ez igaz meg vasarnapi kajak inkabb? Nalunk ciganyoknal nincs ilyen nalunk barmikor szokot ilyen lenni#leves #unnepi etel
2017. febr. 12. 10:54
1/7 anonim válasza:
Ha ünnepi kaját főzök, akkor ünnep van. A somat se érdekli, hogy a naptárban milyen színnel van az a nap jelölve.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi meg nem eszunk semmit egy hetig minden nap mast fozunk
2017. febr. 12. 11:46
3/7 anonim válasza:
Mi van? Attól hogy nem eszek tipikus magyar parasztos kajákat, attól rögtön csigát kell ennem vérrel? Neked mi bajod?
4/7 A kérdező kommentje:
Ne tegyed man magad parasztos kaja
2017. febr. 12. 12:04
5/7 anonim válasza:
Nàlunk sincs ünnephez kötve a parasztos kaja...
Disznó vàgàshoz van mert akkor kèszètünk ilyeneket
Szalonna,hagyma az meg szinte mindig van reggel
6/7 anonim válasza:
De basszus, ha egyszer paraszti kaja, akkor az. Ez volt az ünnepi étel 50-100 évvel ezelőtt a parasztoknál, ezt vette át a hagyomány. Nem megsértődni kell hanem kicsit belegondolni. Nincs baj a paraszti ételekkel, csak én személy szerint nem szeretem őket, mert gyerekként agyonerőltették és más nem volt. Ízlések és pofonok.
7/7 anonim válasza:
Nálunk a húsleves az akármikor lehet, töltött káposzta is évente többször van, de karácsony környékén biztos készül.
Sok fajta kaját nem is kívánnék máskor, mint mikor megszoktam, mert hiába kedvelem, azért sokszor nincs kedvem enni.
Esetleg az fordulhat elő, hogy nálunk, "magyaroknál", ahogy írod, hét közben tök felesleges lenne komolyabb ételeket készíteni, amikor senki nincs otthon, mert mindenki dolgozik, meg iskolában van. Hétvégén viszont otthon, akkor pedig érdemes valami finomabbat, amit mindenki kedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!