1/7 anonim válasza:
Egyiket sem kóstoltam, de szeretem a csípőset, ezért talán a Marco. A Poloban viszont érdekelne az a dán szósz. Na majd tesztelem mindkettőt :)
2/7 anonim válasza:
Ugyanolyan csípősek, mint a rendes longer. A Marco olyan, mint a sima longer csak nem 'kecsap' van benne, hanem egy finom görög szósz, a Polo is finom a dán szósz nem más, mint currys mustár és sali helyett savanyú ubi van benne. Finom mind a kettő, ha kicsit fűszeresebbre vágyom, akkor Polot eszem, amúgy a Marco nekem jobban bejött.
6/7 anonim válasza:
Hííízzatok! Tápláljátok a vérzsírsavatokat! De, ha ilyen kérdésed van, akkor neked inkább Márkó Póló jön be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!