Nálatok egy nap hány leves és hány második fogás van?
Elég változó. Hétköznap általában csak leves, vagy csak második fogás, de lehet, hogy mindkettő, sőt az is, hogy egyik sem (ez akkor, ha sok maradék van). Hétvégén szokott rendes tartalmasabb kétfogásos ebéd lenni.
De igazából 2-nél több fogás csak indokolt esetben fordul elő néha.
Szerintem ha ők minden nap ilyen sokat főznek, akkor azt vagy kidobják, vagy valóban megesznek ennyit (mennyire kövérek?), amit mellesleg elég furának tartanék, vagy szimplán csak kamu az egész, vagy csak túlzás.
Nem hinném, hogy ez lenne az átlagos. :D
Így leírva amúgy kevésnek tűnik az, ami nálunk van, pedig azért ennyi, mert még ez sem fogy el általában.
napi egy főtt étel (leves+ kevér VAGY második fogás), és egy hideg étkezés reggel vagy este, mikor hogy sikerül.
3-an vagyunk fenőttek. Én nem is igénylem hogy több kaja legyen.
Én sem vagyok leveses. Általában másfél hetente "jön rám", akkor is valami gulyásféle, vagy zöldséggel gazdagon dúsított tésztaleves-féle, de akkor azt olyan egytálételként.
Minden nap eszek valami főttet, tehát a főételt, és annyi.
Nézd körbe az évfolyamtársadat: ruházat, frizura, személyes cuccai stb. stb. Sajnos a mai világban egyre inkább előfordul, hogy emberek az ilyen kérdésekre inkább válaszolják azt, amit szeretnének, és nem azt, ami valójában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!