Az olaszok tényleg csak félig/resre főzik meg a tésztát?
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 15:33
1/6 anonim válasza:
Azért nem mind de a többség igen. Én is jobban szeretem fogkeményen(aldente)így hívják. Itthon is eszik így meg máshol is nem csak az olaszok.
3/6 anonim válasza:
Nem félig főzik meg, hanem nem főzik szét csirízzé. Al dente, azaz fog alá való, tehát már nyers, de még harapható.
Ezt nem durumlisztből készült tésztákkal elég nehéz elérni, használj olyat.
4/6 anonim válasza:
nézőpont kérdése. az ő ízlésük szerint a miénk van túlfőzve. amúgy nem félig nyers, meg van főve, csak roppanósabb. ki hogy szereti. én a kettő között, nálunk néha tényleg péppé főzik kb.
5/6 anonim válasza:
Érdekes, hogy az olaszok a tésztát még roppanósra főzik, a rizst meg fossá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!