Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Az olaszok tényleg csak...

Az olaszok tényleg csak félig/resre főzik meg a tésztát?

Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mind de a többség igen. Én is jobban szeretem fogkeményen(aldente)így hívják. Itthon is eszik így meg máshol is nem csak az olaszok.
2017. jan. 28. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem, csak nem főzik fossá.
2017. jan. 28. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem félig főzik meg, hanem nem főzik szét csirízzé. Al dente, azaz fog alá való, tehát már nyers, de még harapható.


Ezt nem durumlisztből készült tésztákkal elég nehéz elérni, használj olyat.

2017. jan. 28. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nézőpont kérdése. az ő ízlésük szerint a miénk van túlfőzve. amúgy nem félig nyers, meg van főve, csak roppanósabb. ki hogy szereti. én a kettő között, nálunk néha tényleg péppé főzik kb.
2017. jan. 29. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy az olaszok a tésztát még roppanósra főzik, a rizst meg fossá.
2017. jan. 31. 10:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nem igaz.
2017. jan. 31. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!