Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A japán vagy az olasz étkezés...

A japán vagy az olasz étkezés az egészségesebb?

Figyelt kérdés
A tipikus...

2016. nov. 23. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem értek hozzá de szerintem a japán.
2016. nov. 23. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
A japán.. Ők rengeteg halat és zöldséget fogyasztanak. A klasszikus olasz kaják tészta-alapúak, tehát sok fehér liszttel.
2016. nov. 23. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván a japán tekintve, hogy az olasz tragikus.

Tészta tésztával...

2016. nov. 23. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Hát ez a kérdés így picit értelmetlen. Eleve tök mást esznek Olaszo. északi és déli felében. Másrészt a szegényebbek ott is ugyanúgy egészségtelen vackokat meg szénhidrátokat esznek. A japán konyhában az a jó egyrészt, hogy sok a tengeri étel, de ez az olaszoknál is megvan. Másrészt az, hogy nem esznek tejtermékeket, legalábbis nem annyit, mint sajnos az európaiak.

Amúgy a japánok is sok tésztát esznek, csak azok máshogy néznek ki, mint az európai.

Amit én nem bírok a japán konyhában, hogy mindent agyoncukroznak, még a húsokat is mindig cukros pácban ázatják. A halaik meg televannak higannyal meg egyéb szennyeződéssel, így aztán megintcsak nem tartanak előbbre.

2016. nov. 23. 19:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Olasz alatt végülis a mediterrán étrendet értettem, elnézést... és úgy már a 2 nem ugyanaz, való igaz!
2016. nov. 23. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:
17%
A japánnál a magyar is egészségesebb. Jól hangzik, hogy tengeri hal, moszat, stb. De milyenek ezek ? Azt nem sokan veszik figyelembe milyen szennyezett lett sajnos. Imádják az édességet is. Mellé még szennyez a szmog városban, a fukusimai atomrobbanás sugárzása. A munka legtöbb embernek reggeltől estig tart, utána piálnak a munkatársakkal. Májbetegségek, gyomorrák, gyomorfekély nem ritka náluk. Ismerek olyan japánt, aki ezért váltott munkát. Beteg lett a sok kötelező piától. A dohányzást sem vetik meg sokan. Szóval nem kell azt hinni, hogy milyen hűde egészséges nép a japán. A valóság nem egy anime.
2016. nov. 25. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszadónak sajnos igaza van, tényleg csak mítosz, hogy a japánok olyan szuper egészségesek lennének. Max vidéken, de a nagyvárosi élet ott is átok. Sem a kajájuk, sem az életmódjuk nem irigylendő szerintem...
2016. nov. 25. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!