Melyek a kedvenc olasz tésztáitok? Holnapi ebédhez kellene.
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy gomba ne legyen benne, azon kívül mindegyik zöldséget megesszük.2016. okt. 16. 18:52
2/8 A kérdező kommentje:
Rosszul fejeztem ki magam. Tésztás recept kellene.
2016. okt. 16. 19:02
3/8 anonim válasza:
Kár hogy a gomba ki van zárva, mert én azt imádom, minden nap tudnám enni :))
Hát, gomba nélkül amit nagyon szeretek az pl. a sima mozzarellás-bazsalikomos-paradicsomos penne, vagy a spenótos-ricottás tortellini sajtos-tejszínes szószban. A
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, a paradicsomosat elkészítjük. :)
2016. okt. 16. 19:12
5/8 anonim válasza:
Fú, hogy valaki ennyire fantáziátlan legyen.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fantáziátlan, egyszerűen csak nem érdekel a gasztronómia és nem szoktam főzni. És mivel enni szeretek és van édesanyám, ezért Ő elkészíti, amiért nagyon hálás vagyok. Te pedig bunkó vagy.
2016. okt. 16. 19:48
7/8 anonim válasza:
Az igazi carbonara - mindenféle tejföl, tejszín nélkül.
Csak tészta, olaj, bacon, tojás és esetleg parmezán.
8/8 anonim válasza:
A carbonarát én is imádom, egyszerűnek tűnik, mégis kell hozzá egy kis rafináltság, hogy igazán jól el tudd készíteni.
Amúgy a spenótos tésztát is imádom, akár aszalt paradicsommal, akár csak tejszínes szósszal, kis formaggio granával megszórva, tökély :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!