Németországban ettem egyszer valami ételt, ami disznósajtszerű volt. Azt hiszem vérből és szívből (talán májból) készült. Ismeri valaki, mi a neve?
Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 20:32
1/5 anonim válasza:
Valószínüleg a Presssack-ra gondolsz, vagy esetleg a Zungewurst lehet még hasonló.
De sokat segítene, ha megírnád, melyik részen etted, mert igen nagyok a területi különbségek.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy a Sülze volt?
3/5 anonim válasza:
Biztos ezt akartad linkelni? :DDDD Nem hiszem, hogy a kérdező ilyent evett! :D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, meg a hdmit is :D Zungenwurst volt az
2016. szept. 21. 23:07
5/5 anonim válasza:
Bocsi! Én voltam gondatlan, nem ellenőriztem le a becopyzott hivatkozást! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!