Melyik az a kaja, amiből egy ültő helyedben hatalmas adagot tudsz behabzsolni?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen pl. a bolognai spagetti és a madártej=)2010. ápr. 10. 23:02
21/31 anonim válasza:
fú tényleg gyümisali meg a pogácsa :) meg ilyen még a szotyi meg pattogatott kukorica, pisztácia, bár ezek nem főételek :)
23/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!!=)
2010. ápr. 11. 19:06
24/31 anonim válasza:
Én bármit, amit nagyon szeretek. Példa: palacsinta, fagyi, tatárbifsztek, rántott hús, tojásrántotta hagymával és szalonnával.
26/31 anonim válasza:
Utolsó vagyok, és most olvastam végig, úgyhogy csatlakoznék a tojásos nokedlis hozzászólóhoz. Én is nagyon bírom! Jó sok salátával.
27/31 A kérdező kommentje:
A tojásos nokedlit sok salátával én is birom,főleg nyáron nagy melegben,én akkor szoktam enni,jó kis könnyű kajcsi=)
2010. ápr. 12. 20:47
28/31 anonim válasza:
szilvásgombóc,spagetti,palacsinta,csokiii,gumicukorka,csipsz.... sajnos mind ilyen egészségtelen :/
29/31 anonim válasza:
itthon, házilag készített gyros, sült krumpli, palacsintaaaa
30/31 anonim válasza:
Rakott krumpli,rántott hal,fasírt,virsli mustárral,bolognai spagetti,zöldbabfőzelék...,és még sokan mások!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!