Budapesten lehet valahol kapni fagyival töltött kürtöskalácsot?
Jó nagy adag fagyi lenne az? Nem hinném, hogy bárhol is lehet kapni. Elég bizarr párosítás, bár mindkettő édes.
Te már találkoztál máshol ilyennel?
Magad nem tudod összehozni külön kürtöskalácsból és jégkrémből? Fagyi nem marad meg egy mindkét végén nyitott csőben, s gyorsan át is áztatná a tésztát.
A jégkrém sem bírja sokáig.
Magyarországon még nem találkoztam vele, de külföldön már lehet kapni!! :) ez nem az a hagyományos, mind2 végén nyitott kürtöskalács, hanem tölcsér formájú a tészta, és nyilván nem is olyan nagy, mint a nálunk megszokott. :)
beírod a google-ba, és megnézheted h milyen:
Első vagyok. Nem írom be, mert egyáltalán nem érdekel. Te kérdeztél valamit arra válaszoltam. De te nem azt szeretnéd tudni, amit kérdeztél. Fel nem tudom fogni, hogy ez miért van, de tipikus.
Egyébként ilyent sem láttam.
Miért is ne ?!
Nekem iszonyúan geil lenne, biztosan nem tudnám megenni, de vegyél bármelyik utcai standnál és boríts bele egy doboz fagyit. Íme a kürtős kalács fagyival, esetleg jégkrémmel töltve :)))
Édes jó istenem! Ez nem az ezotéria rovat, ahol lehet huzakodni azon, vannak-e szellemek, meg hasonló ökörségeken.
De úgy látom, itt még rosszabb. Kedves utolsó, s még kedvesebb lepontozók!
Ha én nyitok egy boltot, ahol lecsót teszek a zserbóba tölteléknek, akkor azt jogosan nevezhetem zserbónak? Ügye, hogy nem!
A kürtőskalács belül üres. Ha van benne valami, akkor az már más étel.
És ha zárt egyik vége, no meg tölcsér alakú, akkor az nem kürtőskalács.
Fura, hogy amikor én kapcsolok össze ételeket (és ez a rokonság valós!), akkor is le vagyok pontozva (pizza és kenyérlángos rokonsága).
Legyetek következetesek! Ha hülye vagyok akkor, amikor azt írom, hogy a pizza és a kenyérlángos édes testvérek, akkor ez a fagyis izé sem lehet kürtőskalács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!