7 vendégre készítenék a lentiek alapján bográcsgulyást, tudnátok segíteni?
+ bónuszkérdés, a marha melyik alkatrészét vegyem? Az ár mindegy, a legjobbat szeretném.
Elnézést ha hülye kérdéseknek tűnnek, de mint mondtam mi nem igazán fogyasztunk húst és a menü a vendégek kérése :)
Egy normál adagnak főzd a dupláját, az kb. 8 főre szól, aki nagyétkű, az tud repetázni. Ha megmarad mégis, le tudod fagyasztani kisebb adagokban, az az egy fő meg kiolvasztja ha megkívánja.
Mi olyan húst szoktunk vadászni, ami friss, nem zsíros, ott a helyszínen, a hentesnél válogatok. Többfélét is tudsz összefőzni, úgy még jobb íze lesz: egy kis comb, egy kis lábszár...
Azért, mert mi nem szeretjük...
De teljesen mindegy, nem ez volt a kérdés. A 2.-nak köszönöm!
Egy éttermi norma kb. 12 deka/fő. Ha nem akarsz szégyenben maradni, hogy elfogyott, pedig a nagyétkűek még ennének, akkor számolj 15 dekát. Ha marad, akkor még be is csomagolhatod egy uborkás üvegbe a vendégnek.
Legjobb hozzá a lábszár, vagy a nyak. Ne legyen "túl szép", sovány a hús, jobb, ha kicsit szaftos, mert a sovány hús száraz, nem lesz igazán jó a leves belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!