Ti ettetek már csigát?
Figyelt kérdés
El szeretnék menni kirándulni Franciaországba, a csigát is ki szeretném próbálni, de nem szeretném, hogy rosszul legyek tőle. Milyen íze van? Ajánlanátok?2016. febr. 2. 16:09
1/9 anonim válasza:
Ha a kagylót szereted,akkor ez sem lehet gond.
2/9 anonim válasza:
Igen. Nem volt semmi különös, máskor nem fogok.
3/9 anonim válasza:
Ettem. Burgundi csigát. Nekem ízlett.
4/9 anonim válasza:
Én is ettem-igaz egyszer- előételként, semmi különös íze nincs, kicsit gumis állagú, mint a gomba, színre is hasonló, de azért inkább húsra hasonlít az íze.
6/9 anonim válasza:
Gondolom, nem egyformák a csigák sem, de húsra még véletlenül sem hasonlított, amit ettem. A jó húsnak erős, jellegzetes íze van, a csiga kis semmilyen, mint egyes tengeri herkentyűk. Persze az is és a csiga is hús, de most szokványosabb húsokról beszélek. Persze azok is különböznek, eh.
Anyámat pedig vajra emlékeztette, amikor evett (nem mondták meg neki, hogy csiga, csak utólag).
8/9 anonim válasza:
Ha a csirke zúzát megeszed akkor nem lesz probléma ezzel se. Én olyat ettem, aminek a házában vaj, sóska meg fokhagyma volt.
9/9 anonim válasza:
Májusban vizes időben kimész a természetbe .Reklámszatyor,felszeded.haza.Forró víz.Egyesével beledobod. Kijön a házából.Mosás.Ez kicsit macerás,mert habzik.Amikor tiszta levágod a talpát. Onnantól már egyszerű.Isteni.Mint a finom ,fiatal csirkezuza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!