Ti ettetek már kimcsit?
Figyelt kérdés
Én még nem, de szeretném kipróbálni ezért véleményeket kérek!2013. nov. 6. 11:37
1/5 anonim válasza:
Hát figyelj, ez most kb. olyan kérdés, hogy hogy ízlett a szilvásgombóc :)
Ízlés kérdése, szerintem finom, de én alapvetően szeretem az ázsiai ételeket, japánt és koreait gyakran készítek itthon is. Ezzel szemben a férjemnél tuti nem menne le, meglátja benne a kínai kelt akkor inkább kisüt magának egy szelet rántott húst.
2/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem csípős is, savanyú is.
A férjem aki szintén szereti az ázsiai ételeket, sőt a kínai kelt is (kb. egyedüli zöldségként) nem eszi meg, mert ehetetlennek tartja.
Kóstold meg, nem túl drága, tehát ha nem is ízlik és otthagyod sem egy nagy anyagi érvágás.
3/5 anonim válasza:
A német kajáknál jobb, az biztos.
4/5 anonim válasza:
Imádom a távolkeleti ételeket, de a kimcsit utálom. Már a dögszagától is kifutok az utcára.
5/5 brunthall válasza:
Igen, és nagyon egészséges. Meg kell szokni az illatát, de aztán rákap az ember. A Koreai Kulturális Központban meg lehet tanulni, az oldalukon is vannak receptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!