Milyen gyakran szoktál kínai kajáldába/étterembe járni? Mit szoktál ott enni?
Változó, pl. most már vagy három hónapja nem voltam, máskor van, hogy hetente ( ez attól függ, hogy kell- e mennünk oda ahol jó kínais van vagy sem).
Csípős leves, tavaszi tekercs, illatos omlós csirke, mézes szezámos csirke, valami raguszerű amiben zöldbab és fafülegomba is van, tojásos rizs, sült banán, mézes dió szokott a menü lenni, természetesen nem mind egyszerre, de 4-5 féle a felsoroltakból bizto, mert családilag eszünk ott(4en)
Ha látnátok a kínai gyorséttermek konyháját, soha többet nem ennétek ott!!!
Az az egy szerencséjük, hogy mindent átsütnek-forrósítanak a tálalás előtt, ezért úszták meg, hogy onnan még nem indult ételfertőzés!
Tök változó, van, hogy többhavonta egyszer, van, hogy hetente többször.
Szinte mindent szeretek, nem emlékszem nagyon negatív kínai élményre. Kedvenceim a mézes-szezámmagos csirke, a szecsuáni, meg a gung-bao csirke, köretnek pedig szinte mindig rizstésztát, néha zöldséges sült tésztát fogyasztok.
A retardáltnak pedig üzenem, hogy egyrészt k*rvára elfelejtettek a kérdésre érdemben válaszolni, kizárólag veszekedni jöttek ide ami nem épp az oldal elsődleges funkciójának szakszerű kielégítése, másrészt egészen véletlen láttam már kínai étterem konyhát belülről és semmi negatívat nem tapasztaltam, ellenben biztosan tudok egy magyar étteremről, akik notóriusan romlott alapanyagból dolgoznak, épp csak rájuk senki nem tekint előítélettel valami különös csoda folytán. Plusz nem teljesen releváns, de azon két kínai étterem, ahova kifejezetten gyakran járok, ott tulajok olyan végtelenül rendesek és közvetlenek, hogy már csak azért is gyakrabban járok hozzájuk, mint bármilyen más gyorsétterembe.
SOHA!
Az indiai kajától úgy megy a hasam és úgy puffadok, hogy majd szét robbanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!