Milyen ízű a krém szóda?
Figyelt kérdés
Egy kuldoldi ismeretterjeszto musorban egy ferfi ivott ilyet az etel melle,utanna olvasva kulfdon is kaphato dobozolva,de valaki tudja milyen az ize vagy mibol keszul?2016. jan. 21. 22:49
1/5 anonim válasza:
Az nem az a szóda mint nálunk. Ott Soda minden üdítő. Ha már cream soda, akkor szerintem vaníliás lehet.
2/5 anonim válasza:
szia kedves kérdező, Ukrajnában élek itt nálunk kapható krém szóda. Nemigazán tudom leírni az ízét egyedi jellegzetes íze van édeskés vanilliás. Egyébként nagyon finom :)
3/5 anonim válasza:
Már azt hittem, nátrium-karbonátot nyalogatsz. :)
4/5 anonim válasza:
Cream soda, édeskés, vanilliás szóda :) én szeretem nagyon.
5/5 Phoney válasza:
Nem krém és nem szóda... irtó nagy hülyeségek jönnek ki ilyen tükörfordításokból. A cream soda különféle üdítők gyűjtőneve, általában vaníliás ízű, de a kanadaiak pl. inkább gránátalmásak.
A „cream” előtagot még onnan kapta, hogy a korai receptjében borkő volt tartalmazott, ami angolul „cream of tartar”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!