Mennyibe kerül egy fél kg licsi mostanában? (Aldi, Lidl, Tesco stb. )
Figyelt kérdés
Illetve látott valaki valahol mostanában? Sajnos ritkaság, én ilyenkor januárban szoktam látni pl Aldiban.
Köszi.
2016. jan. 8. 11:32
1/8 anonim válasza:
Én a Lidl-ben láttam. Sajnos árat nem tudok neked mondani.
2/8 szaszaa11 válasza:
Elég drágán adják. Mi most vettünk a Tescoban fél kilót, 2000 felett volt
3/8 anonim válasza:
Én is láttam aldiba és sparba is a héten, nem de nem emlékszek az árára de nem volt megfizethetetlen.
Mire használjátok ti? Hogy "kell" fogyasztani?
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi.:) Ma megnézem Spar-ban. Egyébként utolsónak: Mi csak úgy magába megeszegetjük, de sokféleképpen el lehet készíteni. Van recept neten, pl. citromos vaníliás pohárkrémbe, süteménybe stb.
De natúran is nagyon finom szerintem. Csak simán leszeded a kemény héját, és már fogyaszthatod is.:)
2016. jan. 8. 12:54
5/8 szaszaa11 válasza:
Igen csak a magjára nem szabad ráharapni mert erősen mérgező.
6/8 anonim válasza:
Mi is szeretjük, én karácsony környékén meg most januárban is Lidl-ben vettem, kilója úgy 1500-1600 Ft volt.
7/8 anonim válasza:
Ma 1200 Ft volt kilója az auchanban.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, most én is láttam a Lidl-be, bár ott elég drága volt, holnap még megnézem az Auchanba, hátha még lesz... :)
2017. dec. 26. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!