Ha Ebay-ről rendelek egy ilyen Ramen pakkot, akkor az is ilyen por-állagú lesz, mint a smack levesek és nekem kell felengedni vízzel, vagy azok kész ételek? (link)
Ahh.. kellett nekem nem elolvasni az eladás nevét.. instant.. :)
Akkor lényegében megválaszoltam magamnak.. :D
Amúgy valaki evett már hasonlót? A Smack leves gondolom, hogy nem ilyen, vagyis 1 picit másabb lehet, azt szeretem pl. :)
Érdekes lenne, ha folyadék formájában postáznák el...
Amúgy itthon is kapni ilyet, pl. Sárkány Centerben. Ugyanúgy Ázsiából származik. Emiatt kár lenne rendelgetni.
ez poharas, ebbe nem kell víz.
Ez japán, ezt nem hasonlítanám össze a kkínai szeméttel az ázsia centerből, de megér neked 6000 ft-ot 11 pohár leves?
Fél literes teákat is postáznak el, ezért is gondoltam.
Hát.. oké, hogy 6000ft, de lehet, hogy többször nem is próbálnám ki, esetleg ha valamelyik tetszik, akkor veszek csak abból többet. 600ft-ért szerintem nem sok db-ja. De meglátjuk, hogy mi lesz belőle. :D
Ha már igazi japán rament szeretnél enni,akkor 1000x jobb lenne ha elmennél ide, és töredék összegért ennél egy nem instant,igazi rament: [link]
Hidd el nekem,nem fogsz csalódni,a kedvenc éttermem lett a hely,és a kedvenc ételem lett a ramen mióta itt jártam. Még a hely is olyan mint a japán ramenes helyek,látod hogy csinálja előtted a szakács :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!