Ti is rosszul vagytok, ha bögréből kell vizet inni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 20:53
11/24 A kérdező kommentje:
#9 Egy étteremben kaja közben beszéltek a különböző szokásokról.
2015. dec. 30. 22:18
12/24 anonim válasza:
Attól függ, melyik bögrémről van szó. Poharat nem használok, mindent bögréből iszom, van olyan, amelyikből képtelen vagyok meginni a vizet, mert felfordul tőle a gyomrom, egy másikból gond nélkül legurítom. Kialakítás kérdése :)
13/24 TappancsMancs válasza:
Túlzások kerülésével van az ilyenekben valami. Ha bemegyünk egy kávézóba ott is szupcsi ki presszó csészében hozzák a kávét. Ja és nem vagyok bármi ilyennek híve. Van amit kellemesebb ebből vagy abból inni, teát bögréből, füles pohárból kb jó. Vizet üvegből kellemesebb. De nem sznobság irányából értem, csak kellemesebb. Ha valakinél bögrében kapom a vizet azért megiszom. :)
14/24 anonim válasza:
Kicsit tényleg fura, bár nem tudom, sose szoktam bögréből inni a vizet. Legtöbbször üvegből iszom.
15/24 anonim válasza:
Én talpig parasztgyerek vagyok, a kútnál fémbögrével merítettük a vödörből a vizet, szóval nekem mindegy. A férjem üvegpohárból szeret inni, az is csak akkor esik jól neki, ha vékony falú a pohár. De ha szomjas, bármiből megissza. Vannak faxnis emberek. A legkedvesebb történetem, amikor a kollégiumba a tanárom hozott egy iszonyú drága francia bort, és az egész koliban nem találtam borospoharat, csak fogmosópoharakat meg teás bögréket. Abból ittuk :)
17/24 anonim válasza:
Van egy füles poharam,ami lényegében egy átlátszó bögre, abból iszom a vizet. Volt olyan időszak, amikor össz-vissz két bögrém volt, akkor mindent abból ittam.
18/24 anonim válasza:
Bármiből meg tudok inni bármit, helyzet és szükség függő.
19/24 anonim válasza:
Talán van értelme, ha klóros csapvizet iszunk, mert az üvegen átlátszik, hogy mikor párolgott el a klór belőle, és lehet inni.
20/24 Patriksztár válasza:
Én se tudom meginni bögréből a vizet. Nem tudom mért, de egyszerűen annyira nem esik jól belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!