A német nutellaról lenne pár kerdesem?
Én már hoztam haza német nutellát és a magyar mellé tettem. Egyértelmű volt, hogy a német színe sötétebb és az íze is valamilyen szinten gazdagabb volt.
Legnagyobb kiszerelést nem tudom.
Az oké, hogy egymásmellé tettél 2-t, de az alapján levonni egy ilyen következtetést?
AZ a német nutella jobb volt, mint AZ a magyar nutella, AMIT egymás mellé tettél.
Nem hiszem, hogy tökéletesen állandó minőségben tudják gyártani a nutellát. Tehát nehéz összehasonlítani...
De igen egy ilyen vállalatnál komoly minőségi előírások vannak. Ha minden üveg más ízű ennyi erővel a Tesco mogyorókrém is eltalálhatja véletlenül a Nutella ízét.
Amúgy meg nem tudom mért van vita. Tessék összehasonlítani a Milkát, a Coca Colát meg csomó más külföldi termékeket itthon és ahonnan jöttek, lesznek különbségek.
Én nemátom a különbséget esküszöm... Régóta kint élek, évi 3-4 hetet viszont otthon vagyok, nekem sosem tűnt fel hogy valami silányabb lenne.
Ez szerintem már valami fétis otthon, a lenor öblítőnél is ez a mániájuk meg. Kb. Mindenről ezt mondják....
Áh nem állandó minőségben gyártják... komolyan szerinted úgy van, hogy most egy kicsit több abból agy kevesebb amazból? Grammra pontosan kimért adagok vannak minden összetevőből és minőségi követelmények, ráadásl gépesített folyamat az egész, vajon mi változna?
A más országban készültek között meg azért van különbség mert sokszor kicsit más az összetétel vagy épp az arányok, és ez nem csak a Nutellánál van így.
"Áh nem állandó minőségben gyártják... komolyan szerinted úgy van, hogy most egy kicsit több abból agy kevesebb amazból? Grammra pontosan kimért adagok vannak minden összetevőből és minőségi követelmények, ráadásl gépesített folyamat az egész, vajon mi változna? "
Esetleg a mogyoró minősége?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!