A Boci csokit mióta gyártják a csehek? Mostanában ritka szar.
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 17:50
1/9 anonim válasza:
Sajnos már elég régóta. Ugye milyen jól elrejtették a származási országot, a vonalkód persze magyar maradt, gondolom nem véletlenül. Tényleg nem az igazi már, én áttértem a Tibi csokira, az még magyar.
2/9 anonim válasza:
Régebben mi is Boci-rajongók voltunk, hát már jópár éve nem magyar a mi bocink! Mi sem esszük már...
3/9 anonim válasza:
Hmm érdekes, bennem tudat alatt volt, hogy jujj ez már nem valami jó. Össze sem hasonlítható a Milkával. Pedig még mindig bennem van, hogy hú a Boci az egy elsőrangú csoki. El lehet felejteni... :(
4/9 anonim válasza:
nem minden bocit gyártanak Csehországban, van amelyik magyar. én nem bánom a cseh gyártást, azokban a tapasztalataim szerint nincs "nyomokban glutént tartalmazhat", így lisztérzékenyként én is megehetem. a milka sajnos szóba se jöhet..de én szeretem a bocit
5/9 anonim válasza:
Ezért csak a míllkát ajánlom,még ha egy kicsit drágább is!
Vagy a Német csokik,tutik!!
6/9 anonim válasza:
Nekem nem volt bajom még a bocival, mostanában újra szeretem. Pont a milkának van fura íze mostanában szerintem.
7/9 anonim válasza:
A boci csoki kicsit se magyar, a csehek gyártják és brazil tulajdonban van(Nestle), mint ahogy a legtöbb "magyar" csoki. Bár nekem semmi bajom vele, szerintem az igazi "Nestle" a legfinomabb, csak Mo-n nem kapni ilyet.
8/9 anonim válasza:
Bizony-bizony a jó öreg Boci csoki! :) 17 éves vagyok és ezen nőttem fel. :D Főleg h szerencsi vagyok és itt gyártották Szerencsen. Kár, hogy már nem. :(
9/9 anonim válasza:
ha már igazi csokiröl van szó, akkor Lidnt csoki a legjobb, ajánlom...
Igazából nem is sejtettem, hogy a Bocit Cseországban gyártananak. Annak ellenére nem kell Csehországra haragudni, hanem bizonyos cégekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!