2/7 anonim válasza:
Mi az isten az és hol van ez a cigánia?
3/7 anonim válasza:
Nem, de eleg nagy a valasztek colak teren, tobb helyi gyartonak is van sajat termeke igencsak kedvezo aron. Az izuk persze mas kerdes.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi !
2015. júl. 23. 13:55
5/7 Ol3r válasza:
A Kofola anyival kulombozik a kolaktol hogy gyogynovenyekbol es nem muanyagbol keszul.(csak erdekesseg kent irom)
6/7 anonim válasza:
Utsó, ha tudod a Cola receptjét, küldheted.:)
Amúgy a Cola is hivatalosan kokacserje meg kóladió.
Tudom nagy divat a kólát mostanában utálni, de minden üdítö némi természetes anygaból, meg egy rakat "műanyag"-ból meg tartósítóból készül.
7/7 anonim válasza:
En meg kofolat nem lattam sehol Romaniaban, itt elek kulonfele kolak vannak olcsobbak persze mint a coca cola de az ize is sz.rabb , amugy en is Szlovakiaban ittam kofolat tesommal nekem nem izlett, de ennek mar jo par eve lehet megszeretnem, miert akarsz annyira ilyet venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!