Lehet még valahol Budapesten Kofolát venni?
nagyon régen talán 6-7 éve volt a tescoba azóta sem ittam és most eszembe jutott
valahol lehet kapni ? vagy ha átmegyek Szlovákiába ott lidl-be vagy valahol lehet kapni ?
válaszokat előre is köszönöm
régen jártam ki kocsival Szlovákiába csak az olyan régen volt ,hogy akkor még tescoba lehetett kapni, szóval jó régen volt :) és nem figyeltem akkor ,hogy ott hol lehet kapni na mind1 majd 1x kimegyek ha jó idő lesz mert akkor már szét is nézek + eszek is valamit, mert ott volt 1 jó étterem
de ha van még valakinek valami infója akkor azt szívesen fogadom :D
Magyarországon nem lehet kapni!
Szlovákiában tudsz venni!
A Coca és Pepsi colákal szemben a Kofolában 30% kevesebb a cukor, 50%kevesebb a koffein, nincsen benne foszfor sav.
egyébként nem volt levédve és gyártották szlovák és cseh cégek már 51 éve. A görög tulajdonú (Samaras család)cseh cég a Santa szerezte meg a márka nevet, ez tíz éve gyártja Szlovákiában is. A cég új neve Kofola a.s. (r.t.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!