Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mennyibe kerül egy japán...

Mennyibe kerül egy japán mellnövelő süti? Takagi Saya, Hyuuga Hinata és stb' cosplayer-ként nem ártana egy kis plusz.

Figyelt kérdés

#mell #sütemény #Japán #cosplay #mellnövelő #Hyuuga Hinata #mellnövelő süti #Takagi Saya #stb'
2015. jún. 29. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kapszula formában pl. láttam az ebayen, 10 Font az ára 100 db/doboz, 500mg kapszulánként. Fitoösztrogén ez a bizonyos gyógynövény, a neve Pueraria Mirifica.
2015. júl. 2. 19:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, kicsit korán elküldtem a hozzászólást. Van sokkal olcsóbban, de drágábban is, keresd meg magadnak a megfelelőt. 10 Font jelenleg kb. 400-430 Ft.
2015. júl. 2. 19:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Az utolsó három választ nem olvastam el, és nem is fogom, mert nem érdekel. :) Már megkaptam a választ a kérdésemre. A többiekre nem vagyok kíváncsi. :)
2015. júl. 2. 20:10
 14/15 TímeaNoémi válasza:
A melleid mérete elsősorban a rajta lévő háj mennyiségétől függ, kevésbé a mirigyállománytól. Én ezt push-up-os melltartóval oldom meg, a mirigyállapotom igen jól működik, két gyereket szoptattam hónapokig. A ruha jól néz ki rajtam, ha jóféle melltartó van alatta, a szoptatást és az élvezetet, ami a mellbimbóim simogatása gerjeszt, nem adnám el egy dekorációs (jó drága) műtétért. A párom beszélt le a műtétről; azt mondta, ő így szereti. Már én is.
2015. júl. 6. 18:53
 15/15 II.Gyuresz válasza:
Áruld el, miképpen döntöttél?
2015. júl. 7. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!