Mennyibe kerül egy japán mellnövelő süti? Takagi Saya, Hyuuga Hinata és stb' cosplayer-ként nem ártana egy kis plusz.
Ilyen mellnövelő süti, meg rágó, meg egyebek hatékonysága eléggé kérdéses. Lehet, hat is de akkor más régiókra is amitől lehet nem leszel boldogabb :)
Szerintem jobban jársz még a zoknival is mint ezekkel.
A wc papíros mellnövesztő.. hát max priviben el árulom a lényegét, hogy bántódás ne essék :D
Hát akkor legyen pl F-cup termék, 1 doboz 14 darab meg közelítőleg 21.99$~ 6500 Ft kerekítgetve. Jobb esetben nincs szállítási díj.
Természetesen költségek változhatnak attól függetlenül honnan sikerül megrendelni, speciel (e-Bay-t néztem).
:)
Én komolyan veszlek, tedd Te is ezt velem.
Nincs olyan süti, se japán, se kínai, sem semmilyen, ami magát a mellet növelné. Van valóban teljesen ártalmatlan, süteményként értékesített szer. Mondjuk ezt bármelyik magyar cukrászdába megkapod.
Ha nem vagy megelégedve magaddaj, ezek a drága sütik helyett gyűjts egy mellnagyobbító műtétre.
Ha kételkednél: minden növekedéshez hormon kell! Vigyázz, nehogy szép melleid mellett esetleg szakállad nőjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!