Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mennyibe kerül egy japán...

Mennyibe kerül egy japán mellnövelő süti? Takagi Saya, Hyuuga Hinata és stb' cosplayer-ként nem ártana egy kis plusz.

Figyelt kérdés

#mell #sütemény #Japán #cosplay #mellnövelő #Hyuuga Hinata #mellnövelő süti #Takagi Saya #stb'
2015. jún. 29. 21:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
20%
Olcsóbb ha a melled között WC papírt húzgálsz.
2015. jún. 29. 22:07
 2/15 A kérdező kommentje:
He?
2015. jún. 29. 22:14
 3/15 A kérdező kommentje:
Gome, hogy így kérdeztem, de: He ?
2015. jún. 29. 22:18
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Hát ez nem semmi kėrdés.
2015. jún. 29. 22:19
 5/15 A kérdező kommentje:
:D
2015. jún. 29. 22:21
 6/15 anonim válasza:
89%

Ilyen mellnövelő süti, meg rágó, meg egyebek hatékonysága eléggé kérdéses. Lehet, hat is de akkor más régiókra is amitől lehet nem leszel boldogabb :)

Szerintem jobban jársz még a zoknival is mint ezekkel.

A wc papíros mellnövesztő.. hát max priviben el árulom a lényegét, hogy bántódás ne essék :D

2015. jún. 30. 06:37
 7/15 A kérdező kommentje:
Hát egy csomó embernek bevált ez a süti, és a zoknival nem megyek semmire, mert ha le kell vennem a melltartóm, ugyanolyan lapos leszek. Ebben természetes dolgok vannak, és nem olyan varázsszer, hogy beveszed és fokozatosan nő a melled. Tsblettát meg hasonlókat sosem ennék ezért. Egy árat kértem .Más nem érdekel .
2015. jún. 30. 09:44
 8/15 anonim válasza:
89%

Hát akkor legyen pl F-cup termék, 1 doboz 14 darab meg közelítőleg 21.99$~ 6500 Ft kerekítgetve. Jobb esetben nincs szállítási díj.

Természetesen költségek változhatnak attól függetlenül honnan sikerül megrendelni, speciel (e-Bay-t néztem).

:)

2015. júl. 1. 01:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi 9#! :) Na ez egy válasz.
2015. júl. 1. 20:53
 10/15 II.Gyuresz válasza:
96%

Én komolyan veszlek, tedd Te is ezt velem.

Nincs olyan süti, se japán, se kínai, sem semmilyen, ami magát a mellet növelné. Van valóban teljesen ártalmatlan, süteményként értékesített szer. Mondjuk ezt bármelyik magyar cukrászdába megkapod.

Ha nem vagy megelégedve magaddaj, ezek a drága sütik helyett gyűjts egy mellnagyobbító műtétre.

Ha kételkednél: minden növekedéshez hormon kell! Vigyázz, nehogy szép melleid mellett esetleg szakállad nőjjön!

2015. júl. 2. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!