Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Melyik az az étel, amit...

Melyik az az étel, amit mindenáron meg szeretnél kóstolni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

Kígyó, krokodil, cápa, rovarok, kutya. Ezek még nem voltak.

Bár cápát itthon is lehet enni. Rovarokat Londonban készítenek. Krokodil is szokott néha néhol lenni. Kígyóról és kutyáról még nem hallottam elérhető közelségben.

2015. jún. 7. 17:06
 12/21 anonim válasza:
32%
Kutyát?? Te beteg állat. -.-"
2015. jún. 7. 17:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hol készítenek rovarokat Londonon belül? Nyáron megyek, megkóstolnám:-)
2015. jún. 7. 17:17
 14/21 anonim ***** válasza:
83%

Azok a kutyák nem háziállatok. De egyébként ha már itt tartunk lókolbászt bármelyik boltban kapsz. Pedig milyen cukik már.

Keress rá, most nem emlékszem hirtelen hol lehet kapni Londonban rovarokat. De van vagy 3-4 hely. Asszem nem volt túl nagy a menüjük, szóval nem az igazi. De ez van elérhető közelségben nekünk.

2015. jún. 7. 18:38
 15/21 anonim válasza:
100%
én a homárt szeretném nagyon megkóstolni, mert imádom a tengeri herkentyűket :)
2015. jún. 8. 10:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Homár, osztriga, tonhal steak, tengeri sün, szent jakab kagyló, tarisznyarák, kutya, kígyó, cápa, szarvasgomba, rája, Angus marha, T-Bone steak, borjú bríz, és még biztos van egy pár dolog! :)
2015. jún. 8. 15:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
garnéla, homár, kagyló, sushi, egzotikus gyümölcsök mint pl sárkánygyümölcs vagy durian
2015. jún. 9. 17:31
 18/21 Imrici ***** válasza:
66%

Tudjátok én mit szeretnék megkóstolni?

Az ízfokozót!!

Azt minden szir-szar konzervbe, felvágottba, egyebekbe tesznek.

Magában, esetleg kenyérrel, biztos piszkos finom lehet!! :D

2015. jún. 9. 22:34
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Amcsi steakek, sushi, kaviár, osztriga, polip, homár, olasz margarita pizza,meg igazából mindenféle egzotikus ételre kíváncsi vagyok.
2015. jún. 14. 18:25
 20/21 PZA ***** válasza:
100%
Bármit, amit valahol is esznek. Mindenhol megkóstolom a helyi ételeket. Országon belül is: Balatonnál halat eszek, Őrségben dödöllét, Mátrában borzast, Hollókőn káposztát, Somogyban burgonyát, Debrecenben pulykakakast... :-)
2015. jún. 17. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!