Mit jelent az 'oz'? (hozzávalókat leírom és onnan hogy mit jelent)
Figyelt kérdés
6 oz chocolate
2 1/4 cup custard, pre-made or homemade
1 1/4 cup whipping cream, whipped
1/4 oz Cannabis
2015. máj. 17. 16:46
1/14 anonim válasza:
Súlymérték, majdnem totál biztos vagyok benne, hogy kb. 28g, de ne én guglizzak már rá.
Cannabis bonbon? :D
3/14 anonim válasza:
Mármint 1 oz kb. 28g, természetesen.
4/14 A kérdező kommentje:
Fagyi.:D
köszönöm.:3
2015. máj. 17. 17:29
6/14 anonim válasza:
Ounces rövidítése, azaz uncia magyarul. A mennyisége változó attól függően, hogy amerikai vagy brit receptet használsz-e.
7/14 anonim válasza:
U.i.: ha nem főzöd meg a fagyit nem fog működni, a thc-nek a zsírban oldódáshoz magas hőmérsékletre van szüksége. Csak úgy szólok, nehogy úgy járj, hogy belekevered aztán egyszerűen lefagyasztod, mert akkor az égvilágon semmi nem fog történni.
8/14 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy a "cup"-ot nem kérdezed (mert az sem olyan egyértelmű). Olyan 2,5 dl.
Persze ha hátulról kezdted a receptet...
9/14 A kérdező kommentje:
a cup-ot tanultam még anno angolból.:D
2015. máj. 17. 20:04
10/14 anonim válasza:
amúgy ha a googleba beírod hogy 1/4 oz to g akkor átváltja neked grammba :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!