Ti maximum mennyit vagytok hajlandoak kifizetni egy kezmuves sorert vagy ciderert?
Tekintsünk el attól, hogy magyar, és attól hogy kézműves! Ezekkel a hívószavakkal nálam semmire sem mész. :-)
Egy finom vagy különleges sörért/ciderért 6-800Ft-ot, na jó 1000-et hajlandó vagyok kifizetni.
De nem folytonosan.
Ahhoz, hogy rendszeres vevőd legyek, ennél olcsóbbnak kell lenned! Nem lehetsz drágább (na jó, kicsivel talán) mint a konkurenseid!
Ha ez megint valami közvélemény kutatás mert kocsmát akarsz nyitni.. Akkor csak egy dolgot mondhatok. Magyarországon azért veszik az emberek a piát, hogy letakarják magukat. Szóval nem adhatod drágábban, mint a boltban kapható sörök.
Én magam is megveszek finom söröket, olykor. Chimay bleu a kedvencem. Azért hajlandó vagyok kiadni akár 1200-1500 forintot is. (0,33-as.) Na de nem azt fogom meló után inni otthon, hogy bekúrjak.
A kézműves söröknek egyébként sosem volt olyan célja, hogy rendszeres fogyasztás legyenek. Azért kézműves, mert különleges.
Egy szó mint száz, 300 forint alatt fizetnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!