Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » A McDonalds miért ilyen sóher?

A McDonalds miért ilyen sóher?

Figyelt kérdés

Mondjuk csak vészhelyzetben eszek ott de erre kíváncsi vagyok.

Például a "párszázas menü" jókorát drágult. A szendvicsek felháborítóan kicsik az árukhoz képest. (eskü,régen nagyobb volt) A tortillában alig van hús.

Miért?

Óriási bevételük van,hiába működnek francishe-rendszerben. Minek így fukarkodni mellette?

2015. febr. 20. 19:00
 1/9 jackson666 ***** válasza:
23%
Ez lett a divat.. ennek ellenére a sok idióta ott vásárol.. mondjuk lassan már mindenütt ezmegy az élelmiszerkből is sokkal kosebb kevesebb lett minden de az áruk meg magasabb lett. Egyszerü az ilyen termékeket nemszabad megvásárolni. A másik eg hogy a mekis kaja mérgező káros..
2015. febr. 20. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

azért, mert ez a párszázas menü egy két ojoró igazából ami lehet hogy nem drága bécsben, itt viszont elméletileg ugyan abból kéne készülnie mint ott ami megdobja az árát

mondjuk azt sem értem miért eszik valaki a mekiben a közösségi élményt leszámítva

1700 ft egy kiló minőségi marhahús a mekiben meg egy közepes menü ára

2015. febr. 20. 19:14
 3/9 jackson666 ***** válasza:
12%
Ott a pont az előzőnél inkább veszek rajta hust otthon kisütöm és az jobb is meg jobban lakok tőlle
2015. febr. 20. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Mert a magyaroknak ez is jó, hidd el USA ban már felgyújtották volna az összes mekit, ha ezt merik csinálni.
2015. febr. 20. 19:29
 5/9 anonim válasza:
14%
Amiért a filmek és a játékok is k**va szarok lettek a rengeteg bevétellel. Egyszerűen a sok hülye embernek ez is jó, és ameddig ennyien lesznek addig ez nem fog javulni.
2015. febr. 20. 19:36
 6/9 jackson666 ***** válasza:
0%
Ja sajnos mert egyre több az ipari hulladék.. és elvan korcsosulva ez a világ ahol már az a divat hogy homo vagy meg concsita meg számitógépes világ stb hányinger...
2015. febr. 20. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
A gyorsettermek kozul a McDonalds az egyetlen, ahova alkalmankent bemegyek. Sem a Kfc, sem a Burger King nem vonzott soha, nevessetek ki, de egyik helyen sem ettem meg. Es igen, en is eszrevettem a minosegromlast. Az arak novekedese elenyeszo, ezzel alapjarton nem is lenne gond, de a minoseg nem hogy valtozatlan, de szembetunoen romlik. Nehany eve nem ereztem lenyeges kulonbseget egy kulfoldi es egy hazai Mc.D.-ban, ma mar lassan eg es fold az elteres az izvilagban, de a kinezetben is. Erthetetlen...
2015. febr. 20. 20:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert van rá igény, drágábban is megveszi majdnem ugyanannyi ember. (köztük én is, mert hülye vagyok :D)
2015. márc. 21. 11:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát aki még eszik itt, hát gratulálok.

A KFC, Burger King fényévekkel jobb.

Az vonza az embereket hogy milyen ÓCSÓÓ pár száz ft.

A legolcsóbb menü 300 ft körül mozog.

De kérdezem én gondolkodjatok máár.

Ebből kb. 60 ft az adó, 60 nyereség, 60 megy a személyzet kiadásokra. Akkor 120 ft maga a menü.

A kóla ebből és 100 ft-t. Akkor 20 ftből futja a krumplira és szendvicsre.

Egy olyan mini szendvics, ha minden jó lenne rajta kb 120 ft, a krumpli is 100.

Kicsit gondolkodjatok mielőtt bárhol esztek.

Jóétvágyat !

2015. márc. 22. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!