Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ezt ti megvennétek? Milyen...

Ezt ti megvennétek? Milyen íze lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2015. jan. 12. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted a kulonleges japan teakat naturan(!!!) akkor vedd meg nyugodtan:) ezek altalaban segítenek elmenni wc-re, de ne f....asra gondolj:))

Amugy egészségesek nagykn, főleg h nincs bennük cukor.

2015. jan. 12. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Green Tee = Zöld tea

A valódi kínai "Zöld tea" filteres (20 filter/doboz) a gyógynövény-boltokban, (=bio boltokban) 400 Ft/doboz. Tartósítószer nélkül!!! Frissen főzve otthon!!!

2015. jan. 12. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Ilyet egyes kínai büfékben is lehet kapni. Ha ki akarod próbálni, onnan egyszerűbb.
2015. jan. 12. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet szoktam látni hipermarketekben is. Barátnőm nagyon szereti, én egyszer ittam, szerintem annyira nem extra. Egy próbát megér, nem?
2015. jan. 12. 17:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze, meg, csak most rendeltem green tea-t japánból. :D
2015. jan. 12. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az Ázsia Bt-ben is tudsz venni! Többféle is van!

[link]

2015. jan. 13. 17:23
 7/8 A kérdező kommentje:

óó, köszi, akkor innen rendelem, habár lehet, hogy a másik eladó küldött volna megint 1 levelet, múltkor kaptam egy angolul írott köszönőlevelet, ahol elég kedves volt az eladó. :D

De mintának elég lenne innen is, mert csak 2000ft a posta. rendelek vagy 12-t, ha meg nem ízlik, akkor sírva iszom meg.. :D

Kár, hogy nem kóstolta senki tőletek, mert attól jobb lett volna hallani, aki ivott belőle, hogy véleményt írjon róla.

2015. jan. 15. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Pfirsich= barack, tehát barackos- olyan lehet mint az őszibarackos Ice tea. nem venném meg, mert a zöld teához nincs köze, az ízesített ice teákat sem szeretem.
2015. jan. 26. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!