Ti megvennétek egy élelmiszert, ha meglátnátok a címkéjén, hogy Ukrajnából származik?
A magyar határról visszapattant talán a sugárzás?
Rengeteg cikk foglalkozik nap mint nap korunk károsító anyagaival, az ipari hulladéknak csúfolt mű kajákról stb., hogy az ember már levegőt sem mer venni.
Ezzel szemben Krisztus születésekor kb. 250 millió ember élt a földön, 1776 körül értük el az 1 milliárdot, 1946-ban kb. 2,5 milliárd ember élt, ma meghaladtuk már 7 milliárdot.
Remélem tudod, hogy a csernobili katasztrófa során MO-ra jutott cézium-137 nagyjából fele még mindig megtalálható a talaj felső részében.
Ha a reaktor helyére időközben nem húztak fel egy konzervgyárat nagy baj nem lehet.
Erre csak ezt tudom írni....
Ukrajna tőszomszédságában lakunk, mindennaposak az ukrán élelmiszerek a faluban, de át is lehet menni érte (15-20 km). Én amiért nem veszem, és nem eszem, mindennek van egy jellegzetes "ukrán" íze :/ Akár csokoládé, akár sajt, bármi...
Konkrétan nem tudom körbeírni ezt az ízt, de ha kimegyek, és bemegyek egy boltba, ott is érzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!