Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Japánban milyen teákat isznak?

Japánban milyen teákat isznak?

Figyelt kérdés

Rendeltem onnan Milk-tea-t, az nem rossz, de gondolom, hogy van több is.

Esetleg van olyan tea náluk, ami jobb, mint a kávé? Vagy van valamilyen oldal egyes népek teázási szokásairól?

2015. jan. 10. 00:47
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Hát fú, Japánban eszméletlen jó teákat isznak és remek gyógykeverékeket használnak, teljes egészséget találhatsz meg náluk, neten keresgélj, sokat és lehet, hogy még rendelni is tudsz. Ginseng és mindenféle ointment.
2015. jan. 10. 02:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor en voltam, akkor leginkabb ilyen specko fekete teát ittak amitől könnyebben el tudsz menni were, de teljesen naturan.

Akkor meg sok jazmin teát isznak es zold teát. De tenyleg sok fajta van nekik, ossze sem lehet hasonlítani az itthoni Pickwick es stb teakkal.

2015. jan. 10. 13:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi, szétnézek mindenféleképpen, mert szeretném kipróbálni a rendes teát is. :)

"ilyen specko fekete teát ittak amitől könnyebben el tudsz menni were" ennél mire gondolsz? Mármint a were-t elírhattad, vagy csak én nem értem. :D

Igen, godnoltam, hogy az itthoni teák valami vackok. :)

2015. jan. 10. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, elgépeltem: wc-re akart lenni :D
2015. jan. 10. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!