Sushit szeretnék csinálni, hogy érjem el, hogy a lazac friss legyen?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy a hal a vásárlást követően minimum egy, de inkább napot fog állni mire nekiállok a sushinak, ez gondot okoz?2014. dec. 6. 16:56
1/5 anonim válasza:
tömören: igen.
kifejtve: szusit csak tényleg friss halból érdemes csinálni. Ez már ott indul, hogy találni kell olyan boltot, ahol tényleg friss a hal, ha ez sikerül, akkor pedig fel kell használni minél előbb, egy teljes nap pont elég ahhoz, hogy abból a lazacból már ne legyen túl jó.
2/5 anonim válasza:
Metróban találsz friss lazacot, a minősége is rendben van.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, szóval ha megveszem a metroba a lazacot, akkor másnapra, vagy harmadnapra már nem jó nyersen?
2014. dec. 7. 18:47
4/5 anonim válasza:
Nem, mint mondtam, ha jót akarsz, akkor nyersen AZNAP felhasználod. mi értelme egy nem friss, ízetlen és vacak szusinak, amikor az kimondottan drága? A hal nagyon rosszul bírja az állást, másnap max. grillezheted, de szerintem már egy nap után is nyálkás lesz, elveszti a csillogását és büdösödni is kezd lassan...
5/5 A kérdező kommentje:
KÖSZI
2014. dec. 7. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!