Mennyibe kerül az Oreo Amerikában?
Mennyibe kerul? Attol fugg hol veszed es milyen kiszerelesben.
Gugli bacsi segit arakat talalni (price of oreo).
Mennyire vannak erte oda?
Szerinted Magyarorszagon mennyire vannak oda az emberek a pilota kekszert vagy a vanilias karikaert? Nem tudod ugye. Miert nem tudod? Mert nem csinaltak teljes nepesseget befoglalo kutatast es nincs egy arva statisztika, ami megemliti, hogy az emberek mennyire szeretik ezeket a kekszeket.
Ugyanez a helyzet az USAban. Nincs statisztika, igy nem lehet tudni mennyire vannak erte oda. Kulonbozo uzletek biztos vezetnek nyilvantartast az eladott oreo mennyisegebol, de ezt elsosorban a kovetkezo rendelesnel veszik figyelembe es nem azert, hogy kideritsek, hogy az emberek mennyire vannak erte oda.
Heló!
Én voltam kint 3 hónapot és nem drága, de kisboltokban érdemes venni, mert a bevásárló"város"-okban drága :S. Igen, imádják kint az oreo-t és érthető, mert nagyon finom, bár ez relatív. A lényeg, hogy szeretik, sok emberrel találkoztam és egy se mondta, h nem szereti. Átlagos ára forintban 800-1000Ft között van a kisboltokban, ami ott általában akkora mint BP-n az Auchan. A bevásárló"város"-okban 2-3 ezer is szokott lenni, amik akkorák mint A Westend és a mamut eggyütvéve 6-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!