Kóstolta már valaki a japán/kínai Anko-t? (Red Bean Paste - Édes vörös bab)
Figyelt kérdés
Anko-nak is hívják a japánok, de kóstolta már valaki? Ha igen, mihez tudnátok az ízét hasonlítani?
2014. szept. 16. 12:21
1/9 anonim válasza:
Kóstoltam, egy túrógombóc-szerű süteménybe sütve, ahol ez volt a töltelék.
Hát, elég furcsa, mintha enyhén édeskés mogyoró lenne.
2/9 A kérdező kommentje:
az sztem Mochi lehetett
édeskés mogyoró? érdekes :D
2014. szept. 16. 14:13
3/9 anonim válasza:
Nem mochi volt, hanem a magyar túrógombóc csak túró helyett anko paszta volt benne.
4/9 anonim válasza:
Amikor egy kínai konyhán dolgoztam. Ők desszert gyanánt ették. Nem töltötték semmibe, csak kis csészébe merték és úgy itták. Hát mit mondjak, meg lehetett enni, de egyszer elég volt megkóstolnom.
5/9 A kérdező kommentje:
És mihez hasonlítható az íze?
2014. szept. 17. 21:06
6/9 anonim válasza:
Mint a cukrozott bab. Mivel az is.
7/9 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy nem Mochi volt?
8/9 anonim válasza:
én kóstoltam gőzölt gombócban kínai tanárommal, nagyon édes, nem teljesen sima, csúszós krém, ha sokat eszem, rosszul leszek, de nem rossz :)
9/9 anju válasza:
én nagyon szeretem, de nem tudnám mihez hasonlítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!